Guardiola diu adéu al Barça després de fer història

L'entrenador considera que quatre anys al Barça són molts anys. Cap al mes d'octubre va comunicar al president del Barça que el final de la seva etapa com entrenador estava molt a prop.

Rosell ha comentat el "respecte i compromís del club" a la seva decisió. "El barcelonisme és més madur que mai, i serà la base per a construir el futur. Gràcies, Pep, per tot el que has donat, per consolidar un projecte que mai més serà posat en dubte, per defensar i representar el club, pel suport, afecte i estima. Mostrem l'agraïment etern al millor entrenador de la història. De tot cor, moltíssimes gràcies".
Guardiola, sempre educat, ha arribat a disculpar-se per "la incertesa" que ha generat. "He patit l'errada de no escoltar els qui estimo, que em deien que era millor estar només dos anys per evitar aquesta situació", admetent que el darrer octubre ja tenia clar que marxava però no es podia dir, ja que hauria afectat de manera negativa els jugadors.
Guardiola ha estat seriós però no s'ha estat de fer alguna broma a mesura que la roda de premsa avançava. Ara, quan parlava un Zubizarreta genial com a mestre de cerimònies, molt bromista, Guardiola estava amb la mirada perduda, amagat darrere del micròfon. Rosell, en canvi, ha estat amb la mirada alta, satisfet de la feina feta. El nom de Vilanova no s'ha filtrat a la premsa i la directiva ha demostrat allò que ell sempre defensa: "Una directiva de fets, no de paraules".

Comentarios

Entradas populares de este blog

La Grossa de Sant Jordi: fecha y hora del sorteo

Puigdemont anuncia que fijará la fecha del referéndum "antes de las vacaciones" de verano