Els mafiosos de CiU comencen a deixar sense sanitat a la població

L’arquitecte Francesc Romero, un veí de Mataró de 28 anys, ha estat informat que a partir del proper mes de setembre perdrà el dret a l’assistència pública que encara li facilita la seva targeta sanitària, excepte si certifica que els seus ingressos anuals són tan escassos que no superen el ‘límit reglamentari‘, una quantitat encara per decidir. En aquest supòsit, Romero, que a hores d’ara no disposa de cap contracte laboral que li permeti cotitzar dins del règim de la Seguretat Social, podria mantenir aquest dret.

En una carta publicada el passat 12 juny, Romero explica que té el “dubtós honor” de ser el primer al qual han introduït en el “flamant” programa informàtic de la Seguretat Social per a majors de 26 anys que no han cotitzat suficientment com per tenir cobertura sanitària; “i no per falta de ganes, no”, subratlla.

En el seu escrit, Romero destaca que ha estudiat Arquitectura, una carrera “nefasta” pels temps actuals, i durant set anys ha estat treballant en “una filigrana anomenada conveni de cooperació educativa”, diu referint-se als contractes de becari. Segons l’arquitecte mataroní, “això només ha servit per estalviar diners als meus caps, aportar ingressos nets a la universitat i deixar-me a mi sense cap tipus de subsidi, ni cobertura sanitària, ni cap mena de futur en el meu camp”.

Per últim, Francesc Romero ironitza assegurant que s’ha quedat amb una cobertura amb la que es tem que “només podré presentar-me a urgències en el cas que em trobi malament”, tot sentenciant que “descartada qualsevol possibilitat d’accedir a un lloc de treball i, finalment, expulsat de la cobertura sanitària, al final ho he entès. Vint-i-vuit anys perduts en un país sense possibilitats”, conclou.
Etiquetes de comentaris: Artur Mas, Boi Ruiz, Catalunya, CiU, Corrupció, Salut


Font:
http://diarimaresme.com/2012/un-mataroni-sense-cobertura-sanitaria/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DiariMaresme+%28Diari+Maresme%29&utm_content=Google+Reader

Comentarios

Entradas populares de este blog

La Grossa de Sant Jordi: fecha y hora del sorteo

Puigdemont anuncia que fijará la fecha del referéndum "antes de las vacaciones" de verano