Rivera demana el vot "prestat" als catalans "amb seny" per no haver de pagar amb pessetes o 'pujolets'El president de C's protagonitza el míting del seu partit a la Seu Vella de Lleida, on acusa Mas d'anar "contra direcció" i de voler portar Catalunya "30 anys enrere".
El president de C's, Albert Rivera, ha acusat el president de la Generalitat, d'anar "contra direcció" i apostar per un projecte "anacrònic" amb el que portarà Catalunya "30 anys enrere". Entre d'altres perjudicis, la independència pot suposar el retorn a la pesseta o l'adopció d'una moneda pròpia com els 'pujolets', ha avisat en to sarcàstic.
Des de la Seu Vella de Lleida, Rivera ha demanat "un últim esforç" i "un préstec de confiança" als ciutadans "cansats" del debat sobiranista i als "catalans amb seny" per evitar anar amb passaport a Barbastro o Fraga. La candidata Inés Arrimadas ha alertat que el 27-S els agricultors es juguen els ajuts europeus i pagar aranzels per exportar a la UE.
Rivera ha tornat a treure punta de les paraules de Barack Obama per desacreditar el procés independentista i acusar Mas d'anar "contra direcció" desoint els líders mundials i volent portar Catalunya al passat. "No vull haver d'explicar-li a la meva filla què és la pesseta o què són els 'pujolets'", ha ironitzat. I ha afegit que el propi president nord-americà ja va expressar als separatistes del sud dels Estats Units que el dret a separar-se no està reconegut en la Constitució.
En to sarcàstic, ha dit que lluny de voler captar la realitat i els missatges internacionals, la llista "fantasma" de Junts pel Sí creu que els pronunciaments dels mandataris occidentals són fruit de "conspiracions mundials". Així, ha recordat que l'"únic" lloc d'Europa on s'ha produït una DUI és a Kosovo. "No compartim aquest escenari com a mirall", ha dit.
Davant d'un auditori d'unes 200 persones a la Seu Vella de Lleida, el president de C's ha demanat "un préstec de confiança" als simpatitzants de PP, PSC i Catalunya Sí que es Pot per poder fer front al separatisme.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La Grossa de Sant Jordi: fecha y hora del sorteo

Puigdemont anuncia que fijará la fecha del referéndum "antes de las vacaciones" de verano